Adopta o pisica

Pisici - Anunturi adoptii pisici

ADOPTA

Caini - Anunturi adoptii caini

Buna tuturor!!

! Va urez vizionare placuta,va spun ca unele poze sunt socante ,am o rugaminte ,as vrea ca toata lumea sa se gandeasca bine inainte de a bate si de-a omari un caine sau un animal,deoarece te vede Dumnezeu,soarta ta va fi mai grea ca moartea acelui animal.Daca vizualizezi acest blog si ai inima de gheata ,dispari,te rog frumos,numai dispari,nu stii ce e iubirea si dragostea unui animal.Numai dispari te rog frumos,te-am rugat.

Acest bolg este dedicat mai mult celor care omoara zi de zi macar un animal ,si as vrea sa va spun ca respectul meu il ofer celor care urmaresc blogul ,si celor care stiu ce inseamna iubirea de animale,pentru cei ce ii iubesc si le ofera hrana .RESPECT .e o munca sa fi milos/a ,CU STIMA .

Alexandra

Sunt mai inteligenti ca tine ,chiar daca nu vorbesc , ei simt

Sunt mai inteligenti ca tine ,chiar daca nu vorbesc , ei simt

stop lupta intre caini

stop lupta intre caini

SUNTEM SI NOI SUFLETE CA SI TINE

SUNTEM SI NOI SUFLETE CA SI TINE

MAMELE ISI ABANDONEAZA COPII ,DAR ACEASTA CATELUSA II TINE LANGA EA

MAMELE ISI ABANDONEAZA COPII ,DAR ACEASTA CATELUSA II TINE LANGA EA

au un suflet mare,mai mare ca o mama

au un suflet mare,mai mare ca o mama

Cu ce ii deranjeaza acest caine pe oamenii astia??

Cu ce ii deranjeaza acest caine pe oamenii astia??

CINE A FACUT ASTA, merita sa plateasca

CINE A FACUT ASTA, merita sa plateasca

isi cauta hrana pentru a putea vietui. De ce le omarati?

isi cauta hrana pentru a putea vietui. De ce le omarati?

aceste balene sunt in ocean de sange,ce au facut ele ca sa merite asta?

aceste balene sunt in ocean de sange,ce au facut ele ca sa merite asta?

IUBITI ANIMALELE?

SUNTETI DEACORD CU TORURAREA ANIMALELOR??AVETI SUFLET RAU?

EI CER IUBIREA VOSTRA

EI CER IUBIREA VOSTRA

CAINELE ESTE OCROTIT DE DUMNEZEU

CAINELE ESTE OCROTIT DE DUMNEZEU

atentie

atentie

PRIVITI ACESTE ANIMALE

PRIVITI ACESTE ANIMALE

luni, 12 aprilie 2010

10 cai de actiune pentru binele animalelor
Foarte simplu : nu le mai manca, in felul asta salvezi 90 de vieti de an ! Devino vegetarian si adopta un nou stil de viata, mai sanatos si mai benefic pentru mediu. In acest fel, nu numai ca salvezi animelele din farfurie, dar si pe cele ale caror habitate sunt distruse an de an pentru a se crea noi spatii de ferme, pasunat, industrie. Daca inca mai crezi ca la ferme vacutele, porcusorii si puii sunt fericiti si alearga in voie pe o pasune din Alpii elvetieni, uita-te aici ca sa vezi si varianta reala.
Adopta un caine de pe strada sau de la adaposturi. In acest fel, sustii activ scaderea numarului de animale de pe strada, si pe de alta parte, descurajezi canisele si crescatoriile de animale. Nu uita ca si din cauza comertului cu animale, milioane de caini mor in fiecare an in adaposturi !



Care e animalul?!?
Nu purta blana sau piele. Animalele nu au fost lasate pe pamant pentru a ne umple sifonierul. Traim in sec. XXI, au fost descoperite materiale atat de performante si ale caror calitati sunt atat de avansate, incat putem pe drept cuvant spune ca nu mai avem nevoie de blanuri sau de piei care sa ne apere de frig ori de precipitatii. Blana e un lux, si inca unul inutil : ai mai purta blana daca ai stii ca in China, vulpile sunt jupuite de vii si apoi lasate sa agonizeze pana mor, uneori ore intregi ?! Daca raspunsul e da, atunci ar trebui sa consulti un psihiatru…Adevarul e ca nicio fiinta n-ar trebui sa sufere, cu atat mai putin sa plateasca cu viata, pentru mofturile stupide ale alteia : cum ar fi sa tii 2 ore pe tine o haina de blana…Nu fii barbar !
Cumpara produse care nu au fost testate pe animale. Daca nu stii ce sunt experimentele pe animale si ce urma lasa ele pe acestea, poate ar fi bine sa te uiti aici. Te simti bine stiind ca fiinte nevinovate au murit in chinuri pentru ca tu sa folosesti crema X, ori ti-ar mai da mana sa arunci cutia cu detergent pe jumatate goala, daca ai afla ca 200 de iepuri au fost arsi de vii pentru a se afla toxicitatea produsului ? Sunt liste cu firme/ produse cruelty-free (netestate), e atat de simplu sa afli care sunt ele, ca a nu te interesa de asta e o dovada de ignoranta crasa si de prostie perversa.
Nu sustine folosirea animalelor pentru divertisment : circurile, cursele de cai, caini, porci etc, coridele, show-urile de rodeo sunt manifestari barbare, care ar fi trebui sa ramana in Evul Mediu sau in Roma Antica. E o rusine ca in sec. XXI oamenii se mai amuza urmarind cum un taur e ucis cu sageti, ori cum un leu de toata frumusetea e obligat sa faca giumbuslucuri demne de un saltimbanc de catre un mustacios cu burta plina de bere. Asta inseamna circ !
Poarta-te civilizat si ajuta la schimbarea mentalitatii cu privire la animale : aduna mizeria facuta de catelul tau pe strada, nu te rusina sa iei o punguta si sa strangi ce a lasat el in urma, pentru ca nici tie nu ti-ar placea sa iesi intr-o dimineata din bloc si sa calci in ‘noroc’, ori copiii tai sa faca slalom printre rahatei de caine…Nu raspunde cu agresiune la agresiune ; daca un ‘binevoitor’ te admonesteaza, cu sau fara motiv, raspunde-i cu argumente, aminteste-i ca exista legi, ca exista institutii la care te poti adresa…insa nu perpetua razboiul dintre cei pro si cei anti-animale.
Actioneaza, nu sta ! Daca vezi un caine calcat de masina, du-l la vet, nu te grabi sa ajungi acasa ca sa umpli paginile forumurilor cu lamentari si ‘de ce nu vrea nimeni sa ma ajute’. Fa ce poti, cu ceea ce ai la-ndemnana ! Exista ambulante (unele gratuite chiar) pentru animale, asociatii si cabinete veterinare care trateaza animalele strazii gratis sau pentru foarte putini bani… pana la urma, daca vrei sa faci un bine, il faci, si punct. Where there’s a will, there’s a way…
Informeaza-te. Nu te lasa pacalit de promisiuni, reclame, stiri false. Adevarul e ca ceea ce se intampla acum cu animalele e dramatic ; actiunea nu mai sufera amanare, si cu cat mai multi & cu cat mai repede, cu atat mai bine. Cauta oameni care-ti impartasesc pasiunea, vorbeste cu ei, lasa-i sa te ajute si ofera la randul tau sprijinul pe care-l poti oferi. De unul singur e greu de crezut ca poti reusi. Sa mai zic ca unde-s multi puterea si rezultatele cresc ?!?
Informeaza-i pe ceilalti. Nu toata lumea stie ca animalele de ferma traiesc in conditii groaznice, ca au parte de cele mai teribile morti, ca puii de foca sunt ucisi cu parii pentru blana lor, ca animalele sunt jupuite de vii pentru ca moda cere haine de blana, ca in adaposturi cainii se mananca intre ei, in timp ce primarii isi numara nestingheriti banii… Multi nu stiu, si deci nu fac nimic in privinta asta. De aceea e datoria ta sa-i informezi : scrie, publica, vorbeste ! Raspandeste informatia, fa ca faptele sa fie expuse lumii intregi, nu lasa asemenea atrocitati sa se desfoasoare in spatele cortinei. Tacand, devii complicele lor.
Sustine miscarile de Protectia si Drepturile Animalelor. Semneaza petitii, doneaza daca iti da mana, fa munca de voluntariat daca ai timp, sau orice altceva ce crezi ca ar ajuta la crearea unor conditii umane pentru animale. Pana la urma, binele lor e binele nostru, si intr-adevar, o natiune care-si chinuie necuvantatorii e o natiune barbara. Nu perpetua raul. Nu uita ca ‘pentru ca raul sa triumfe, e suficient ca cei buni sa nu faca nimic.’

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu